22-07-07

bbq-snack

Ideaal als je weinig tijd hebt maar toch zin in bbq....

Snij een stuk stokbrood van ca. 20 cm net niet helemaal doormidden....besmeer met saus naar keuze (mayonaise, cocktail.....)...leg er sla en fijngesneden groentjes naar keuze op.....nu de gebakken brochette er op....eventjes dichtknijpen.....zodat je er het saté-stokje eenvoudig kan uittrekken en that's all....

tijdrijden bram 065tijdrijden bram 071
 
 

22:01 Gepost door in varia | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vlees, bbq, brochette, snelle hap |  Facebook |

Commentaren

forum restaurantbeoordelingen Hallo

Eerst en vooral proficiat met uw interessante blog !

Ik heb vanaf 17 augustus een forum lopen via www.restotip.be waar iedereen zijn favoriete restaurants, bistro's en andere eetgelegenheden kan noteren. Ook is er natuurlijk ruimte voor wie vragen wil stellen over bepaalde aangelegenheden. Wie gewoon wat wil komen lezen wat anderen schrijven is natuurlijk ook van harte welkom.

Het 'bevolken' van zo een restaurantbeoordelings-forum is geen eenvoudige zaak. Daarom doe ik een oproep aan culinaire fanaten zoals U om even de tijd te nemen om het forum te bezoeken, de gratis registratie te doen en enkele kleine recensies over jouw favoriete zaken te schrijven. Of misschien ook es op uw blog de website te vermelden met mijn vraag?

Mag ik op uw medewerking rekenen, het zou mij en ook vele andere culinair geinteresseerden die op het forum zullen terecht komen een intens plezier doen !!!

Later zal de site www.restotip.be ook nog uitgebreid worden en zal er plaats zijn voor links naar blogs, websites enz.

Met vriendelijke groeten
Vincent
Beheerder www.restotip.be

Gepost door: restotip | 22-08-07

De commentaren zijn gesloten.